BikeSafe: Balatonfűzfőn és Gyenesdiáson avattak újabb szervizoszlopokat!

A balatoni bringakörút két új multifunkcionális BikeSafe kerékpár oszloppal gazdagodott.

Balatonfűzfőn, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával létesítették és adták át a pumpával, nyomásmérővel villás-és imbuszkulcsokkal felszerelt többfunkciós szervizoszlopot a Vitorlaház úton lévő kerékpáros pihenőhelynél.

Az ünnepségen részt vett dr. Kontrát Károly, Balatonfűzfő Város országgyűlési képviselője, Dr. Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány, Borbély Zoltán rendőr alezredes, kapitányságvezető, Szanyi Szilvia, Balatonfűzfő polgármestere.

Dr. Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke Balatonfűzfőn az oszlop átadásán hangsúlyozta: széles körű összefogás eredménye mindez, melyre mindannyian büszkék lehetünk! Kiemelte, a kezdeményezés országos és az idén további tíz oszloppal gazdagodik a kerékpáros közösség. Szanyi Szilvia, a város polgármestere örömmel szólt arról, a bringás pihenőhely, ahol információs iroda és ivókút is működik, immár szervizoszloppal is gazdagodott. Kontrát Károly országgyűlési képviselő üdvözölte az összefogást, amivel létrehozták a biztonságot szolgáló szervizoszlopot. – Mindenki várja, hogy túljussunk a járványon, biciklire pattanjunk, bárhol ebben a gyönyörű országban – fogalmazott.

 

Bikesafe_fuzfo