NBT melléklet a Zsaruban

A Zsaru magazin áprilisi számában 16 oldalon számol be a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács munkájáról. Az olvasók átfogó képet kaphatnak az NBT programjairól, megismerhetik bűnmegelőzési projektjeink kulisszatitkait. A mellékletben az NBT képzéseiről, hosszútávú oktatási projektjeiről, innovatív, a technológiai lehetőségeket kihasználó projektekről, és a művészetek, a színház és a képzőművészet hatékony felhasználásáról olvashatnak az érdeklődők. Bemutatjuk a Bűn logikája címmel készülő dokumentumfilm-sorozatunkat is.

Zsaru mellékletDr. Hatala József interjúja után az olvasók a HázŐrző alkalmazással, és az alkalmazást népszerűsítő Hajós Andrással ismerkedhetnek meg. Kiderül, hogy hogy került Hajós egy vörös öltönybe és miért fontos számára a vagyonvédelem.

Az NBT nagysikerű rendezvénye a Re-akció nevű roadshow is bemutatkozik. A látványos előadás már 20 iskolában vendégeskedett, és mindig nagy érdeklődés övezi. A mellékletben helyet kaptak az NBT színházi projektjei is. A Nyugdíjas akták és a Taurin Trauma című előadások, amelyekkel az idősekhez és a tinédzserekhez juttatja el üzeneteit a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács.

A Zsaru áprilisi számából kiderül, hogy hogyan szolgálhatnak a mesék bűnmegelőzési célokat, az Erdőváros meséi című sorozatunk megszületéséről Diószegi Judit kollégánk interjújából derülnek ki részletek.

Megtudhatjuk, hogy milyen lesz a Jövő Iskolája, hogy hogyan kapcsolódik egymáshoz az építészet és a bűnmegelőzés, valamint sok más érdekes téma mellett azt is, hogy milyen különleges programmal készül az Országos rendőr- és tűzoltónapra az NBT csapata.

 

 

 

 

Címkék