Részvételi és Játékszabályzat

Részvételi és Játékszabályzat a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Cartoon Network csatorna közös, az iskolai erőszak megelőzését célzó „AKI VER, AZ NEM HAVER” elnevezésű kampányához tartozó nyereményjátékhoz.

Pályázati időszak: 2019. november 5. – november 24.

Pályázati feltételek: a játékban valamennyi magyarországi és határon túli 3-4., illetve 5-6. osztályos tanuló részt vehet azzal a feltétellel, hogy a számára releváns korosztályi megjelölésű játékot végigjátssza. A részvétel feltétele, hogy lehetőleg osztályközösségek, vagy minimálisan 5 főből álló csapatok vegyenek részt a feladatok megoldásában.

A játék nyelve: magyar

Pályázat módja:

A játékban résztvevő csapatok telefonon, tableten, vagy számítógépen, a leírásban megadott kód segítségével belépve végighaladnak a program által megjelenítetett feladatsoron. A csapat akkor kerülhet a sorsolási listára, ha valamennyi feladatot megoldotta, a megoldásokat mentette és a Küldés gombra kattintva azt befejezte. Egy csapat akkor válik azonosíthatóvá, ha a játékleírásban megjelölt módon nevezik el a résztvevők.

Pályázat határideje: 2019. november 24. 24.00 óra

Sorsolás ideje: 2019. november 25.

Nyeremények:

  1. A játékban résztvevő osztályok közül a három legszerencsésebbnek a kampány YouTuber nagykövetei - ZsDav, Baluka és Attis - tartanak osztályfőnöki órát. Erről videófelvételt készítenek, és 2019. december 10-én a MindCinema rendezvényein is levetítenek. Erre a rendezvényre a kisorsolt osztályok 20-20 belépőjegyet kapnak.
     
  2. 3 további kisorsolt osztály 20-20, a Cartoon Network csatorna által biztosított ajándékcsomagot kapja ajándékba.

Címkék